High Low System Electronics

Industrijska automatizacija

Naše iskustvo na području montažnih radova na području industrijske automatizacije zasnovano je na stalnom prisustvu na inozemnim tržištima na poslovima izvođenja automatiziranih proizvodnih linija u automobilskoj industriji te montaži transportnih sustava pokretnih traka.

Energetika

Sustav distribucije električne energije kroz distribucijsku mrežu bazira se na preuzimanju električne energije iz prijenosne mreže i/ili manjih elektrana priključenih na distribucijsku mrežu koju distribuira do srednjih i malih potrošača koji su priključenih na distribucijsku mrežu.

Obnovljivi izvori energije

Potaknuti politikama održive energije, razvojem novih tehnologija te s ciljem korištenja obnovljivih izvora energije, svojim kupcima možemo ponuditi cjelokupna rješenja koja uključuju projektiranje, montažu i puštanje u pogon fotonaponskih sustava.

Proizvodnja

Na osnovu zahtjeva kupca u mogućnosti smo izraditi energetske i upravljačke ormare za potrebe elektrodistribucije, industrije i stanogradnje.

Rasvjeta

Popularnost LED tehnologije u rasvjeti raste ponajviše zato što prati sve osnovne trendove, a to su da rasvjetni objekti budu što manji, sofisticiraniji, te omogućuju vrhunska raznobojna rješenja.

Inženjering

Nudimo usluge konstruiranja elektro ormara, sustava po principu “ključ u ruke” te projektiranja i nadzora.

Mjerenja i ispitivanja

High Low System Electronics d.o.o. sukladno normi HRN HD 60364-6 vrši pregledavanja (eng. Inspection) i ispitivanja (eng. Testing) električnih instalacija te za iste izrađuje protokole ispitivanja.