High Low System Electronics d.o.o.

usluge alektromontiranja

Industrijska automatizacija

Naše iskustvo na području montažnih radova na području industrijske automatizacije zasnovano je na stalnom prisustvu na inozemnim tržištima na poslovima izvođenja automatiziranih proizvodnih linija u automobilskoj industriji te montaži transportnih sustava pokretnih traka.

Energetika

Sustav distribucije električne energije kroz distribucijsku mrežu bazira se na preuzimanju električne energije iz prijenosne mreže i/ili manjih elektrana priključenih na distribucijsku mrežu koju distribuira do srednjih i malih potrošača koji su priključenih na distribucijsku mrežu.

energetika

Obnovljivi izvori energije

Potaknuti politikama održive energije, razvojem novih tehnologija te s ciljem korištenja obnovljivih izvora energije, svojim kupcima možemo ponuditi cjelokupna rješenja koja uključuju projektiranje, montažu i puštanje u pogon fotonaponskih sustava.

Proizvodnja

Na osnovu zahtjeva kupca u mogućnosti smo izraditi energetske i upravljačke ormare za potrebe elektrodistribucije, industrije i stanogradnje.

usluge proizvodnje

Rasvjeta

Popularnost LED tehnologije u rasvjeti raste ponajviše zato što prati sve osnovne trendove, a to su da rasvjetni objekti budu što manji, sofisticiraniji, te omogućuju vrhunska raznobojna rješenja.

Inženjering

Nudimo usluge konstruiranja elektro ormara, sustava po principu “ključ u ruke” te projektiranja i nadzora.

Mjerenja i ispitivanja

High Low System Electronics d.o.o. sukladno normi HRN HD 60364-6 vrši pregledavanja (eng. Inspection) i ispitivanja (eng. Testing) električnih instalacija te za iste izrađuje protokole ispitivanja.